Ja, det är alltså hemtenta som pågår hemma hos mig för tillfället. 1200 ord nedpräntade, bara 2500 kvar! Cirka 4 sidor alltså som ska fyllas med vettigt innehåll innan den 14:e mars. Streeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeess!! Idag har jag iallafall skickat in en annan skoluppgift som jag arbetet med parallellt med tentan plus att jag avslutat första uppgiften i tentan. Känns ju bra. Men det är den svåra delen kvar, den där man måste referera till kurslitteraturen. Blä!

Prinsessan har varit glad idag, och vem blir inte glad när våra fina grannar kommer över på fika? Amanda och jag fick titta på världens sötaste lilla Alva, 2 veckor gammal! Hon sov så sött på kökssoffan! =)

Efter fikat tog prinsessan med mig ut på promenad, men vi hann bara till postlådan så hade hon somnat i vagnen. Jag passade på att skotta bort lite snö vid postlådorna som jag länge tänkt göra. Har nästan ramlat omkull där flera gånger när man balanserat på snövallen. Nu är den lite mindre iallafall, men tyvärr hade det hunnit bli is där så det var inte lätt att få bort allt.

Prinsessan ligger nu och sussar ute i vagnen och jag har passat på att äta i lugn och ro och ska väl ta fram den där eländiga tentan igen så jag får lite gjort på den. Eller finns det nåt roligare man kan göra? Som att tvätta, städa, diska….? Det är illa när man börjar tycka att sånt är roligt… men nej, allt det har jag ju redan gjort… Så det får bli tentaplugg ändå, suck!

Trevlig helg på er! Tjingeling-pling!